Published On: mar, Mar 12th, 2013

Concurs de muzica “Armoniile Dunarii” la Braila

Share This
Tags

* In zilele de  27 si 28 aprilie se va desfasura la Casa Tineretului Braila Concursul National de Muzica Usoara pentru Copii “Armoniile Dunarii”, editia a IV-a *

Acest concurs se va desfasura pe o perioada de doua zile, avand urmatoarele categorii de varsta: 7 – 10 ani, 11- 14 ani si 15 – 18 ani.

Concurentii inscrisi in categoria 7 – 10 ani vor interpreta o singura melodie in concurs, iar cei din categoriile 11 – 14 ani, 15 – 18 ani vor interpreta cate doua piese, una din ele fiind impusa din componistica muzicii usoare romanesti.

Evenimentul se doreste a fi o modalitate de promovare si stimulare a studiului muzicii usoare in randul tinerelor talente, precum si readucerea in atentia publicului, a celor  mai valoroase creatii muzicale din componistica romaneasca.

La editia anterioara, au intrat in competitie un numar de 30 de concurenti, reprezentand orasele: Bucuresti, Ilfov, Cluj, Vaslui, Barlad, Galati, Constanta, Iasi, Buzau si Braila. Marele Premiu, in cuantum de 1500 lei, a fost castigat de concurenta de 16 ani, Bagea Mihaela din Barlad.

Juriul va fi alcatuit din compozitori, profesori de canto si personalitati din domeniul muzicii usoare romanesti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-