Published On: mar, Mar 12th, 2013

Concurs de muzica “Armoniile Dunarii” la Braila

Share This
Tags

* In zilele de  27 si 28 aprilie se va desfasura la Casa Tineretului Braila Concursul National de Muzica Usoara pentru Copii “Armoniile Dunarii”, editia a IV-a *

Acest concurs se va desfasura pe o perioada de doua zile, avand urmatoarele categorii de varsta: 7 – 10 ani, 11- 14 ani si 15 – 18 ani.

Concurentii inscrisi in categoria 7 – 10 ani vor interpreta o singura melodie in concurs, iar cei din categoriile 11 – 14 ani, 15 – 18 ani vor interpreta cate doua piese, una din ele fiind impusa din componistica muzicii usoare romanesti.

Evenimentul se doreste a fi o modalitate de promovare si stimulare a studiului muzicii usoare in randul tinerelor talente, precum si readucerea in atentia publicului, a celor  mai valoroase creatii muzicale din componistica romaneasca.

La editia anterioara, au intrat in competitie un numar de 30 de concurenti, reprezentand orasele: Bucuresti, Ilfov, Cluj, Vaslui, Barlad, Galati, Constanta, Iasi, Buzau si Braila. Marele Premiu, in cuantum de 1500 lei, a fost castigat de concurenta de 16 ani, Bagea Mihaela din Barlad.

Juriul va fi alcatuit din compozitori, profesori de canto si personalitati din domeniul muzicii usoare romanesti.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author

-