Published On: lun, Mar 18th, 2013

CIED Braila organizeaza Campania “Europa Verde”

Share This
Tags

* In perioada 15 martie – 31 mai 2013, „Centrul de Informare Europe Direct” Braila, organizeaza Campania „Europa Verde” *

Actiunea este dedicata elevilor claselor V-VIII din orice unitate de invatamant, atat din mediul rural cat si din mediul urban. Campania vizeaza informarea si constientizarea elevilor cu privire la schimbarile climatice si actiunile nefaste ale omului asupra mediului si se va desfasura in mai multe etape: prezentari si dezbateri interactive in 45 de unitati de invatamant, competitie de colectare deseuri (hartie, carton si peturi) si organizarea de excursii pentru echipele castigatoare pentru incurajarea si dezvoltarea spiritului eco-civic al participantilor.

Câstigatorii concursului, clasele/echipele care vor colecta cantitatea cea mai mare de materiale reciclabile vor fi recompensate pentru implicarea si atitudinea lor de a proteja natura, cu excursii si alte premii promotionale. Câstigatorii concursului vor fi anuntati in data de 14 iunie.

Campania „Europa Verde” organizata de Centrul de Informare Europe Direct Braila va avea loc la nivel judetean si este sustinuta de parteneri locali importanti: Consiliul Judetean Braila, Inspectoratul }colar Judetean Braila, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara „ECO Dunarea” Braila, societatea de salubritate „Recorwood Braila”, operatorul licentiat de Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice „Ecologic 3R ” Braila, Centrul de Tineret TINKLUB Braila si Asociatia Clubul de turism Proilavia Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-