Published On: Soare, Mar 3rd, 2013

CF Braila a castigat amicalul cu Dunarea Galati

Share This
Tags

* CF Braila – Dunarea Galati 2-1 (1-1) *

Sambata, 2 martie, stadionul “Municipal” din Braila a gazduit amicalul dintre CF Braila si Dunarea Galati, acesta fiind si ultimul test inaintea returului care incepe pe 9 martie.

Brailenii au deschis tabela de marcaj prin Neagoe, in minutul 3. Dupa un fault in careu comis de Chebac asupra lui Ciocalteu, arbitrul indica punctul cu var si Neagoe deschide scorul, 1-0.

Galatenii egaleaza, 20 de minute mai tarziu, prin Enache care a marcat in urma pasei de la Cucu, 1-1. Brailenii au irosit multe ocazii, putand sa mareasca diferenta, prin Bosoi, Punga si Frunza insa scorul la pauza a ramas neschimbat, 1-1.

Si in repriza a doua, jocul brailenilor a stralucit, Ciocalteu, Frunza, Puscasu si Voicu amenintand de multe ori poarta galatenilor. Tabela a fost inchisa de Puscasu, care a marcat in minutul 70, meciul incheindu-se cu scorul de 2-1.

Primul meci din retur al echipei brailene are loc, duminica, 10 martie, cand intalneste ocupanta locului 8, Chindia Targoviste. In momentul de fata, echipa condusa de Alin Panzaru ocupa locul 2, cu un total de 23 de puncte, la doar doua puncte in spatele liderului, Sportul Studentesc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-