Published On: Soare, Mar 17th, 2013

Ce vrea Monica Macovei!

Share This
Tags

Pe blogul personal, europarlamentarul PDL Monica Macovei a declarat faptul ca in data de 11 martie 2013 a depus la secretariatul Comisiei de Organizare a Conventiei Nationale Extraordinare un numar de 6 solicitari.

Monica Macovei doreste cel putin primarul sau primul consilier ales din fiecare localitate sa fie delegati la Conventia Nationala. Diferenta pana la 5.000 de delegati sa fie membri de partid fara functii, pentru ca baza partidului trebuie sa se pronunte. Totodata listele delegatilor depuse la COCNE sa nu poata fi modificate decat in caz de forta majora.

In ceea ce priveste buletinele de vot, europarlamentarul a cerut ca acestea sa fie semnate de cate un reprezentant al fiecarui candidat la presedintia PDL. In ceea ce priveste comisiile care verifica identitatea delegatilor, Macovei a solicitat cate un reprezentant al fiecarui candidat la presedintia partidului sa inmaneze buletinele de vot.

Fiecare urna de vot sa fie monitorizata de cate un reprezentant al fiecarui candidat, iar acesta sa participe ulterior la procesul de numarare a voturilor.

Monica Macovei a cerut ca listele complete cu delegatii la Conventia Nationala sa fie facute public, cu precizarea functiei si cu datele de contact, ale fiecarui delegat in parte.

Comentarii

comentariu

About the Author

-