Published On: mar, Mar 12th, 2013

Ce prefera barbatii: blondele sau brunetele?

Share This
Tags

* Se spune ca barbatii prefera blondele in locul brunetelor, insa adevarul este undeva la mijloc * Studiile arata ca reprezentantii sexului tare considera ca brunetele sunt mai atractive si mai inteligente decat rivalele lor cu parul blond *

Indiferent daca sunt rationale sau nu, preferintele barbatilor pentru culoarea parului parteneri le conduc uneori deciziile in viata amoroasa. Mai multe studii au demonstrat ca blondele sunt mai populare ca iubite si amante decat ca sotii. Vezi motivele care stau la baza preferintelor barbatilor.

Culoarea parului joaca un rol important in alegerea partenerei, dar barbatii au numeroase alte criterii. Cele mai populare blonde sunt cele cu forme lascive, insa preferinta barbatilor nu se refera doar la blondele naturale. Mai multe studii au aratat ca brunetele vopsite blonde sunt pentru cei mai multi barbati la fel de atragatoare ca cele naturale.

Specialistii sustin ca numarul de blonde este mult mai mic decat cel de brunete, astfel ca, in mod automat, cele mai multe sotii sunt brunete. Cand isi inseala partenera, barbatii cauta senzatii noi, iar o blonda le ofera o schimbare.

Cel mai important atu pe care il au blondele este insa mediatizarea. Desi sunt mult mai putine decat brunetele, blondele sunt prezente mai mult in mass-media, de la presa pana la filme, cu eticheta de bomba sexy.

Comentarii

comentariu

About the Author

-