Published On: joi, Mar 14th, 2013

Cand sunt barbatii pregatiti pentru casatorie

Share This
Tags

* Dorinta de a se casatori îi cuprinde pe cei mai multi barbati în functie de momente diferite din viata, legate în principal de educatie si cariera *

Studiile de specialitate au aratat ca cei mai multi absolventi de liceu încep sa se gândeasca la casatorie ca la o posibilitate reala în jurul vârstei de 23-24 ani.

Absolventii de studii superioare asteapta mai mult si casatoria devine un subiect de reflectie în jurul vârstei de 26 de ani. Din pacate, perioada tocmai buna de casatorie nu dureaza prea mult.

Barbatii cu studii universitare ramân dispusi sa se casatoreasca cu femeia potrivita pâna în jurul vârstei de 33 de ani. Dupa acest prag, sansele unei casnicii încep sa scada, iar ei încep sa se obisnuiasca cu viata în care nu exista o femeie fata de care sa aiba responsabilitati prea mari.

Cei mai multi absolventi de facultate considera ca vârsta cea mai buna pentru a cere în casatorie femeia care le sta alaturi este între 29 si 33 de ani, în functie de progresul în cariera, dar si de studiile post-universitare.

Dupa vârsta de 33 de ani, sansele de casatorie ramân rezonabile pentru aproximativ 4-5 ani, dar scad foarte puternic dupa vârsta de 38 de ani. Obisnuiti cu viata de burlac, multi barbati decid mult mai greu ca au gasit partenera ideala care merita acest efort.

Comentarii

comentariu

About the Author

-