Published On: mar, Mar 19th, 2013

Campionatul de minifotbal: Politistii isi arata maiestria si-n arta sportului

Share This
Tags

UPDATE: Compartimentul de Crima Organizata a castigat competitia organizata de Politia Braila. Finala mica s-a tinut intre Politia Rurala si Serviciul Actiunilor Speciale, partida care a fost castigata cu scorul de 5-8 de cei de la SAS.

Finala mare s-a disputat intre Politia Rutiera si echipa celor de la Compartimentul de Crima Organizata, meci care s-a incheiat cu scorul de 0-3.

“Competitia s-a desfasurat intre 4-19 martie, si au participat 16 echipe. Politia organizeaza astfel de activitati sportive in fiecare an, in perioada premergatoare sarbatoririi Zilei Politie din data de 25 martie”, a declarat purtatorul de cuvant ISJ Braila, Jenel Sogor.

Printre activitatile premergatoare sarbatoririi, in ziua de 25 martie, a Zilei Politiei Române, ca in fiecare an, se organizeaza Campionatul de minifotbal. Activitatea se desfasoara in Sala Polivalenta din municipiu.

La aceasta competitie, care s-a desfasurat in perioada 4 – 19 martie, au participat 16 echipe, formate din politisti de la diferite structuri ale Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Astazi, in ultima zi a competitiei, de la orele 14.00, se va desfasura finala mica a campionatului, iar cu incepere de la orele 15.00 va fi finala mare.

La festivitatea de premiere vor fi acordate diplome si cupe primelor trei echipe din clasamentul final, celui mai bun jucator, celui mai bun portar si golgeter-ului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-