Published On: vin, Mar 15th, 2013

Campania “PNDR vine in satul tau”, actiune de informare a agricultorilor

Share This
Tags

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) aduce la cunostinta fermierilor ca este beneficiara unei componente a proiectului “Organizare de sesiuni de diseminare a informatiilor si dezbateri publice”. Proiectul este finantat din masura de asistenta tehnica In cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala 2007 – 2013. Proiectul cuprinde o importanta componenta de comunicare asupra oportunitatilor de finantare aferente Axei II din PNDR, dar si furnizarea de informatii privind sprijinul direct pe care APIA Il ofera agricultorilor.

Pentru APIA, Campania “PNDR vine In satul tau” presupune derularea unui circuit national de informare a beneficiarilor masurilor din Axa II a PNDR 2007 – 2013 privind derularea fondurilor europene acordate In cadrul masurilor 211 – “Sprijin pentru zona montana defavorizata”, 212 – “Sprijin pentru zonele defavorizate – altele decat zona montana” si 214 “Plati de agro-mediu”.

“Campania se va realiza sub forma de caravana informativa, In cadrul careia 15 rulote expozitionale vor parcurge un traseu national In localitatile cuprinse In fisele tehnice ale masurilor din Axa II – PNDR implementate de APIA. Aceste caravane vor efectua, In perioada martie – mai, deplasari In peste 1.400 de localitati, organizându-se Intâlniri de informare pentru Axa II si alte oportunitati de sprijin, astfel Incât sa poata oferi informatii si distribui materiale informative si promotionale catre cel putin 71.500 de beneficiari ai masurilor delegate din Axa II – PNDR. Prin actiunile de informare ale caravanei se vor disemina informatii privind etapele accesarii Masurilor din Axa II, drepturile si obligatiile ce revin beneficiarilor Axei II, evidentierea clara a posibilelor consecinte si penalitati In caz de nerespectare a angajamentelor asumate”, a declarat seful APIA Braila, Daniela Militaru.

Comentarii

comentariu

About the Author

-