Published On: Soare, Mar 17th, 2013

Brandul Neckermann va aduce peste 7.500 de turisti pe litoral

Share This
Tags

* Peste 7.500 de turisti vor ajunge in aceasta vara pe litoralul romanesc, cu 1.100 mai multi comparativ cu anul trecut *

Potrivit unui comunicat transmis joi de Ministerul Economiei, numarul turistilor care ne vor vizita litoralul in aceasta vara va creste in comparatie cu anul 2012. Aceasta  informare a fost adresata ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini, de catre compania Karpaten Turism, reprezentantul in Romania al concernului Thomas Cook – Neckermann.

Thomas Cook, unul dintre cele mai mari grupuri de turism din lume, a reinceput din 2012 sa aduca turisti straini in Romania, prin intermediul brandului Neckermann, dupa ce in anul 2006 s-a retras de pe piasa romaneasca.

Dintre cei peste 7.500 de turisti care vor veni in aceasta vara pe litoralul romanesc prin Neckermann, majoritatea sunt din Germania, dar si din Polonia, Cehia si Ungaria, conform sursei citate.

Turistii straini care vin pe litoral prefera hotelurile de patru stele, in special pe cele care ofera servicii all inclusive.

“Neckermann a semnat pentru 2013 contracte cu 11 hoteluri, iar pana in prezent s-au vandut deja aproximativ 3.000 locuri, inregistrand o crestere de 46,3% fasa de perioada similara a anului 2012”, se mensioneaza in comunicat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-