Published On: mar, Mar 12th, 2013

Brailean injunghiat de un minor

Share This
Tags

La data de 10 martie 2013, in jurul  orele 2:30, dispecerul de la Politia Municipiului a fost sesizat de o tanara din comuna Gropeni, despre faptul ca, in fata unei societati comerciale din localitate a avut loc un scandal in urma caruia un tanar a fost injunghiat.

La fata locului s-a deplasat o echipa de politisti care a identificat in fata discotecii, pe trotuar, un tanar de 18 ani, din comuna Tichilesti, care prezenta plaga injunghiata in zona abdominala.

Acesta a fost transportat cu ambulanta la U.P.U. Braila, unde medicii au stabilit ca a suferit multiple leziuni care au necesitat internarea.

Medicul legist a concluzionat ca tanarul a suferit vatamari care necesita pentru vindecare un numar de 18-20 zile si i-au pus viata in primejdie.

In acest caz, a fost constituit un colectiv din politisti de la Serviciul de Investigatii Criminale, din cadrul I.P.J. Braila, care au stabilit ca autorul agresiunii este un minor in varsta de 17 ani, din comuna Gropeni, pe care l-au depistat si retinut pe baza de ordonanta pentru comiterea infractiunilor de vatamare corporala grava si port fara drept de cutit in loc public.

Ieri, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, l-a prezentat pe minor instantei de judecata, care a emis pe numele lui mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 19 zile, pentru infractiunile mentionate, fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva, din cadrul I.P.J. Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-