Published On: mar, Mar 19th, 2013

Braila, locul de “aciuare” a rusilor. O alta slava a fost depistata cu sedere ilegala

Share This
Tags

Politistii de la Biroul pentru Imigrari Braila, din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari, au desfasurat, in cursul zilei de ieri, o actiune, pe raza de competenta, pe linia depistarii strainilor cu sedere ilegala.

Cu aceasta ocazie a fost depistata o femeie din Federatia Rusa, in vârsta de 41 de ani. Aceasta a intrat in România, in baza unui permis in scop de sedere temporara, eliberat de autoritatile unui stat european. Desi conform prevederilor Deciziei nr. 582/2008/CE rusoaica trebuia sa paraseasca teritoriul tarii noastre in termen de 5 zile, ea nu a facut acest lucru. Astfel, cetatenei in cauza i s-a acordat o comunicare pentru parasirea teritoriului tarii, valabila 3 zile, pe care, de asemenea, nu a respectat-o.

“In urma constatarilor facute, politistii Biroului pentru Imigrari au emis pe numele ei o decizie de returnare de pe teritoriul României.  In acest sens, femeia este obligata sa paraseasca tara in termen de 15 zile. Totodata, ea a fost sanctionata contraventional cu avertisment, conform OUG nr. 194/2002, privind regimul strainilor in România. Biroul pentru Imigrari al judetului Braila va continua organizarea unor astfel de actiuni, privind care vor urmari combaterea sederii ilegale, atragând atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul României”, ne-a precizat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator cuvant IPJ Braila.

Oamenii legii conteaza pe respectul cetateanului fata de legislatia in domeniul migratiei, motiv pentru care ii indeamna sa contacteze organele legii pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale in domeniu, vizitând site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro sau apelând numarul de telefon 0239/606.100.

Comentarii

comentariu

About the Author

-