Published On: joi, Mar 28th, 2013

Boschetar din Braila a incendiat o casa din judetul Constanta. Braileanul a murit in incendiu

Share This
Tags

Ieri, in jurul orelor 00.00, politistii din comuna constanteana Lumina au fost sesizati prin intermediul numarului unic de urgente 112, de catre un barbat, cu privire la faptul ca in anexa unei case din localitate a izbucnit un incediu.

Deplasati la fata locului, politistii au constatat ca la o magazie situata in curtea imobilului izbucnise un incendiu din interior. La fata locului s-au deplasat doua echipaje I.S.U Dobrogea care au reusit lichidarea incendiului.

Cu ocazia cercetarii la fata locului, in magazie a fost identificat cadavrul unui barbat de 48 de ani, din Braila, iar intr-o alta dependinta a imobilului vecin a fost gasit I. Petrica, de 38 de ani, care prezenta arsuri pe circa 40% din corp. I. Petrica a fost transportat la Spitalul Judetean din Constanta.

Din primele verificări, politistii au stabilit faptul ca pe fondul consumului de alcool, cei doi au patruns in magazia imobilului, fara acceptul propietarului, unde au aprins mai multe deseuri textile pentru a se incalzi, dupa care au adormit.

Cercetarile sunt continuate de catre organele legii pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-