Published On: sâm, Mar 23rd, 2013

Blaga ramane la conducerea PDL

Share This
Tags

UPDATE: S-au dat primele rezultate ale voturilor!

Vasile Blaga-2344 voturi din totalul celor 4567 valabil exprimate

Peste 5000 de democrat liberali isi aleg astazi in capitala liderul. In cursa au intrat trei candidati, Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei.

Cu toate ca lupta se duce clar intre fostul presedinte Vasile Blaga si fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, delegatii prezenti in sala s-au aratat a fi incantati de discursul lui Blaga, acesta fiind aplaudat de nenumarate ori.

In cazul in care niciunul din candidati nu obtine 50% plus unu din voturile total exprimate, democrat liberalii se pot astepta la un al doilea tur de scrutin.

Victor Ponta: “Blaga a pierdut evident, fara drept de apel”

Inca de la inceputul Conventiei, in fata salii Romexpo, tinerii social-democrati au protestat impotriva europarlamentarilor PDL. Deputatul PSD Mihai Sturzu le-a inmanat, sambata, Elenei Udrea si Elenei Basescu cate o scrisoare in care se arata “ca interesul national nu se negociaza cu Tokes si Orban. Sturzu i-a spus Elenei Udrea: “sper sa ajungeti presedintele partidului, am o scrisoare pentru europarlamentarii dumneavoastra”.

Nici premierul Victor Ponta nu este strain de lupta care se duce in acest moment in cadrul PDL. Primul ministru a postat pe pagina personala de Facebook: “Alegeri PDL!

Am urmarit Congresul PDL. 3 concluzii: Basescu traieste deja in realitatea lui (nicio legatura cu tara si societatea de azi sau de maine); discursuri, candidati fara nimic nou, nimic de retinut; Blaga a pierdut evident, fara drept de apel (indiferent de rezultatul la vot). Gata, am vazut suficient, petrec o sambata frumoasa cu Daciana si copiii!”.

La momentul actual Udrea are 10% peste Vasile Blaga

In calitate de urmasi ai lui Traian, democrat liberalii au dat-o drept favorita pe Elena Udrea. La momentul actual se asteapta buletinele de vot, cu speranta ca in cateva ore PDL isi va desemna liderul.

Cu toate ca Elena Udrea este favorita, Vasile Blaga se bucura de sprijinul membrilor puternici ai partidului. Theodor Stolojan a declarat cu cateva minute inainte de vot: “Am incredere in Vasile Blaga. Nu putem sa-i imputam lui esecul de la alegerile parlamentare!”.

Pe de alta parte, Ghorghe Flutur a facut o gafa in cadrul discursului de sustinere, indemnand membrii PDL sa-l voteze pe Vasile Blaga si sa-i acorde increderea ca viitor presedinte al Partidului National Liberal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-