Published On: vin, Mar 8th, 2013

Berbecaru despre Stanca: “atentionez toate cluburile interesate de un contract cu ea: nu o intereseaza decat propria persoana si nu ezita sa tradeze”

Share This
Tags

* Ionela Stanca este de astazi libera de contract * Oltchim va juca partida cu FTC cu un singur pivot, Oana Manea *

In fata unul examen important, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea ramane fara aportul pivotului Ionela Stanca. Dupa ce i-a luat pe toti prin surprindere, depunandu-si memoriu la Federatia Romana de Handbal, clubul valcean a ales sa nu mai negocieze cu jucatoare, considerand ca gestul ei ca fiind tradator.

Deranjat de faptul ca Ionela a depus memoriu la FRH, clubul nu a mai negociat cu ea termenii unei noi intelegeri.”Am incheiat discutiile telefonice cu jucatoarea, dar si cu avocata ei si pot anunta ca a avut loc rezilierea contractului. Stanca nu va face nici deplasarea de maine la Budapesta, pentru meciul cu FTC. Imi asum toate declaratiile si spun in felul urmator in ceea ce o priveste: toate acestea se intampla in conditiile in care clubul a facut pentru ea mai mult decat pentru orice jucatoare romana, inclusiv plata pe perioada cat a fost insarcinata. Este prima romanca ce ne intoarce spatele, desi a mancat o paine buna la noi timp de 6 ani. Dar cred ca noi, clubul si cu mine, suntem de vina pentru tot, trebuia sa stiu ca daca o jucatoare tradeaza o data, o va mai face si a doua si a treia oara. De aceea, atentionez toate cluburile interesate de un contract cu ea: nu o intereseaza decat propria persoana si nu ezita sa tradeze”, a declarat Berbecaru.

Oficialul valcean a mai precizat ca restantele clubului catre Ionela Stanca nu sunt de 60 de zile: “Ea fost platita inclusiv pe luna decembrie, deci practic, vorbim de restante pe luna ianuarie, pentru ca salariile pe februarie nu se platesc inca. Mergem in continuare fara Stanca si la Budapesta, si dupa aceea”.

Ionela Stanca si-a depus memoriu la FR Handbal finalul lunii trecute, acuzand clubul Oltchim de restante financiare de peste 60 de zile. Comisia de Memorii a FRH a dat termen clubului sa achite restantele pana in 6 martie inclusiv, dar in urma medierilor dintre jucatoare, avocata sa si Oltchim s-a ajuns la rezilierea contractului.

Alexandrina Barbosa si Silvia Navarro au fost primele “chimiste” care au devenit libere de contract, in conditiile in care Oltchim le-a achitat doar unul din cele doua salarii solicitate in memoriile depuse la FRH. Conducerea valceana le-a chemat insa la discutii pe iberice, iar in urma negocierilor le-a convins sa mai ramana in Valcea macar pentru o perioada. Astfel, Barbosa si Navarro au dat asigurari ca se poate miza pe ele la Budapesta, chiar daca pot semna in orice moment cu alta echipa din Europa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-