Published On: mie, Mar 27th, 2013

Bee smart, bee happy

Share This
Tags

In perioada 28 -29 martie 2013, in Parcarea Primariei Municipiului, are loc cea de-a doua editie a Targului Apicol destinat producatorilor. Organizatorii evenimentului sunt Primaria Municipiului Braila si apicultorul Florin Ionascu.

Targurile apicole reprezinta un bun prilej pentru apicultorii din intrega tara, dar si pentru iubitorii de produse apicole de a se intalni, a schimba pareri si de a pune la punct ultimele noutati in domeniu.

La eveniment vor participa producatori apicoli, dar si firme specializate in utilajele si produse apicole din intreaga tara. Judetul Braila este o zona cu traditie in apicultura, beneficiind de o bogata si sanatoasa baza melifera. Prin organizarea unui astfel de targ, care reuneste producatori si comercianti de produse apicole, faguri artificiali, unelte, echipamente, stupi, utilaje si accesorii, hrana, medicamente si biostimulatori pentru albine, ambalaje pentru miere etc., se doreste promovarea apiculturii si a consumului de produse apicole in zona de sud este a tarii, precum si dezvoltarea sectorului apicol prin accesarea fondurilor europene.

Deschiderea oficiala va avea loc joi, 28 martie 2013, in prezenta oficialitatilor locale si judetene, a consilierilor locali si judeteni, dar si a brailenilor interesati. Primarul municipiului Braila, domnul Aurel Gabriel Simionescu apreciaza  ca interesul din ce in ce mai mare al apicultorilor din tara de a participa la acest targ arata ca efortul organizatorilor nu este de neglijat.

La manifestare vor participa aproximativ 70 de producatori si comercianti de produse apicole, unelte si utilaje, stupi si altele din domeniu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-