Published On: sâm, Mar 23rd, 2013

VIDEO: Basescu a dezertat: “Adio PD! Adio PDL”

Share This
Tags

Raspunsul pe care cu totii il asteptau din partea Elenei Udrea a venit din partea presedintelui tarii, Traian Basescu. Acesta s-a declarat nemultumit de felul in care a decurs Conventia PDL acuzandu-i pe democrat-liberali de lipsa de democratie.

“Am vazut finalul Conventiei PDL, cred ca am fost cinstit cu acest partid. I-am spus ca dupa aceste alegeri ne vom alege fiecare drumul. Modul cum n-au inteles sa fie democrati, ma face sa spun acum, definitiv si pentru totdeauna: Adio Partid Democrat! Astazi ne-am despartit, ei nu mai sunt o piatra de moara pentru mine, eu nu mai sunt o piatra de moara pentru ei. Ma voi dedica constructiei unei alte solutii de dreapta”, a declarat presedintele tarii, Traian Basescu.

Basescu a tinut sa precizeze ca nu are de gand sa ia alaturi de el pe nimeni din PDL, deoarece acestia au demonstrat in opinia presedintelui ca nu pot face fata democratiei fara a fi condusi de un lider autoritar.

“50% din partid este inca ancorat in naravurile FSN-ului”, a declarat in incheiere Traian Basescu. Presedintele nu a precizat insa, daca in noua formatiune de dreapta pe care doreste sa o construiasca va fi alaturi de el si Elena Udrea sau Monica Macovei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-