Published On: lun, Mar 4th, 2013

Banii pot veni pe cai usoare, crescatoria ECO de gaini pentru oua si carne

Share This
Tags

* Cei mai multi bani se pot obtine in urma infiintarii de ferme avicole ECO pentru carne si oua * Pe timp de criza suntem dispusi sa alocam resurse financiare mari pentru a cumpara hrana de calitate: carne, oua, lactate, legume si fructe sanatoase *

O afacere de viitor, care poate aduce profituri substantiale si oportunitati de dezvoltare a intreprinzatorilor, este ferma avicola ECO. Banii frumosi se pot obtine din vanzarea de carne, oua, penaj. Ferma ecologica de gaini ouatoare este o afacere care se demareaza si se administreaza cu usurinta, cu o piata de desfacere sigur garantata.

Motivele care stau la baza afacerii sunt destul de multe, printre care: produsele rezultate, adica ouale ecologice, se inscriu perfect in tendintele de consum ale publicului; oferta de pe piata este sub cerere in acest moment; nu exista competitori numerosi pe acest segment; activitatea este usor de demarat si de gestionat.

{n plus, nu este nevoie de vreo specializare anume in domeniul agricol sau zootehnic pentru a infiinta o crescatorie ECO de gaini pentru carne si oua. Puteti avea orice profesie si puteti deveni un mare intreprinzator avand propria ferma avicola ECO.

{n ciuda acestei lipse initiale de experienta, intreprinzatorul poate detine un numar foarte mare de gaini, o productie de milioane oua ecologice pe an, precum si o cifra de afaceri de milioane lei in fiecare an. Astfel, activitatea este mai accesibila decat va inchipuiti si ca merita sa-i acordati toata atentia dumneavoastra.

{n principiu, nu va trebuie decat patru lucruri: un teren de aproximativ 1.000 mp, situat undeva la tara; un efectiv de gaini ouatoare, o gaina costand in medie 20 lei; furaje 100% naturale; cateva echipamente simple. Pe langa aceste considerente, trebuie sa fie respectate o serie de conditii impuse de Uniunea Europeana, care garanteaza faptul ca ouale obtinute sunt ecologice.

Comentarii

comentariu

About the Author

-