Published On: Soare, Mar 24th, 2013

Banel a venit in tara pentru doua zile. In acest timp, a mers cu iubita la control si a pus la punct detaliile nuntii. Vezi aici la care restaurant face nunta Banel

Share This
Tags

Banel a sosit in Romania pentru o vizita scurta. Fotbalistul si-a insotit iubita, viitoare mamica, la o clinica privata din Bucuresti, pentru un control de rutina. Acestia au iesit veseli, semn ca sarcina decurge bine, fara probleme.

“Jardel” va oficializa pe 28 decembrie relatia pe care o are de cativa ani cu braileanca Cristina Pisica. Cei doi vor deveni parinti in luna septembrie, iar Nicolita va da o mega-petrecere de nunta si botez la finalul anului. Extrem de atasat de Braila, Banel a ales sa organizeze poate cel mai important eveniment al vietii lui, la restaurantul “Regal”. Nasul viitorilor miri va fi unul dintre cei mai vechi si cei mai buni prieteni ai jucatorului, Gigel Bordei.

La nunta anului din Braila vor fi prezenti peste 400 de invitati, in frunte cu patronul Stelei,  controversatul Gigi Becali, si cu fosti si actuali fotbalisti ai formatiei ros-albastre. Pe langa un meniu special ales, la nunta fotbalistului vor canta Adrian Minune si Constantin Enceanu.

Pana la marele eveniment insa, Banel este alaturi de logodnica sa, mai ales ca in scurt timp cei doi vor afla si sexul copilului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-