Published On: vin, Mar 29th, 2013

Banda de hoti din locuinte, depistata de catre judiciaristii braileni

Share This
Tags

Politisti de la Biroul de Investigatii Criminale au identificat pe M.C. (15 ani) si P.M. (14 ani), ambii din municipiu, carora le-au probat ca sunt autorii  comiterii a 4 furturi din imobile nelocuite , fapte comise in perioada ianuarie – martie 2013.

“Dosarele penale au fost conexate si inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, care a confirmat inceperea urmaririi penale in cauza. Prejudiciul, in valoare totala de 1.320 de lei, nu a fost recuperat, bunurile sustrase fiind predate la centre de colectare”, ne-a declarat inspector principal Jenel sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Acestia, in noaptea de 6/7.01.2013, prin escaladarea gardului si fortarea unei ferestre, au patruns in imobilul brailencei S.O. si au sustras din interior bobinele din cupru din aparate electrocasnice (TV si radio); la inceputul lunii ianuarie, prin escaladarea gardului si fortarea usilor de acces in imobil si garajul brailencei B.A., au sustras bobine de cupru din aparate electrocasnice (TV, si redresor auto) si deseuri metalice; in noaptea de 24/25.02.2013, prin fortarea usii de acces in garaj, au patruns in curtea lui B.G., si au sustras mai multe obiecte metalice si, in perioada 25.02.- 4.03.2013, prin escaladarea gardului au patruns in curtea lui t.A., de unde au sustras prin demontare un apometru, obiecte sanitare si mai multe tevi de la o bolta. Ieri, C.S., din comuna Jirlau, a reclamat la Postul de Politie Comunal din localitate faptul ca, in cele doua nopti anterioare, persoane necunoscute au patruns in curtea locuintei mamei sale, C.M. (86 de ani), din aceeasi localitate, si au sustras 6 rate lesesti (cate 3 in fiecare seara), in valoare totala de 240 de lei. Politistii au efectuat cercetari in teren si au stabilit ca, in noaptea de 25/26.03.2013, in jurul orelor 20:00, localnicii M.G. (17 ani) si mama lui, M.F.(45 de ani) au patruns, prin escaladarea gardului, in curtea vecinei lor si au sustras 3 rate, pe care le-au consumat in familie, iar in noaptea de 26/27.03.2013, in jurul orelor 21:30, M.G., impreuna cu C.F. (16 ani) si D.A. (16 ani), din aceeasi localitate, prin acelasi mod de operare au mai sustras 3 rate pe care le-au vandut lui A.C. (26 de ani), din comuna, in schimbul sumei de 30 de lei. Acestora li s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-