Published On: mar, Mar 19th, 2013

Asociatia Columbofila Danubius Braila si-a premiat castigatorii

Share This
Tags

* Duminica, 17 martie, la Restaurantul Matteo din Bariera Calarasilor s-a desfasurat Festivitatea de Premiere a Asociatiei Columbofile Danubius Braila, in cadrul careia au fost premiati crescatorii cu cei mai buni porumbei *

In cadrul Festivitatii de Premiere a Asociatiei Columbofile Danubius Braila au fost oferite un numar de 51 de cupe si 152 de diplome membrilor asociatiei cu cele mai bune rezultate.

Au fost oferite cupe pentru locurile 1, 2 si 3 obtinute la concursuri si diplome pentru locurile 1-10. Un numar de cinci porumbei din Braila au fost prezenti la Expozitia Nationala desfasurata la Targu Mures, obtinand rezultate bune la nivel national.

Castigatorii concursului sunt: Mihai Adrian, locul 7 la Categoria Maraton, Fratii Dobre, locul 7 la Categoria Fond Palmares, Mosescu Vasile, locul 8 la Categoria As fond, locul 16 la Categoria Fond Palmares 3 ani si Pavaleanu Marius, loc 12 la Categoria Maraton Extrem.

“In anul 2012, 73 de membrii ai Asociatiei Columbofile Danubius Braila au participat la 6 concursuri cu lansare din Polonia: Tomaszow – 670 km., Lublin – 770 km., Lublin – 770 km., Rozan – 975 km., Dabrowa – 985 km, Rozan – 975 km, cu un numar de 2.937 porumbei voiajori. Rezultatele au fost bune in ceea ce priveste procentul de intoarcere a porumbeilor de la aceste concursuri. Ne propunem ca in anul 2013, odata cu schimbarea protocoalelor la categoriile fond si mataron care dau sanse mult mai mari crescatorilor de porumbei din judetul Braila sa avem rezultate si mai bune prin care sa se reia seria de representari la nivel international, depasind rezultatele din anii trecuti. Este cunoscut faptul ca in anul 2012 porumbelul unui crescator din Braila a ocupat locul 4 la Cupa Europei”, a declarat deputatul Viorel Marian Dragomir, Presedintele Asociatiei Columbofile Danubius Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-