Published On: vin, Mar 8th, 2013

Amenzi pentru florari

Share This
Tags

*Vanzatorii ambulanti de flori au primit amenzi, pentru ocuparea ilegala a domeniului public si lipsa avizelor de insotire a marfii*

Vanzatorii ambulanti de flori, care sperau sa faca o afacere profitabila cu ocazia Zilei Femeii, au avut o zi proasta, ieri, cand mai multe echipaje ale Politiei Locale i-au luat la intrebari, cerandu-le sa prezinte actele doveditoare de ocupare a domeniului public si avizul de insotire a marfii. Cei mai multi dintre comerciantii de ocazie nu aveau asupra lor aceste documente asa ca, in loc de profit, au incasat amenzi consistente si au ramas fara marfuri. In total, au fost sanctionate 11 persoane, cu amenzi in valoare totala de 9.400 lei. Cei care nu aveau nici permis de ocupare a domeniului public si nici aviz de insotire a marfii au fost sanctionati cu cate 1.000 lei (10 milioane de lei vechi). Cei ce aveau aviz de insotire a marfii, insa nu detineau si permis de ocupare a domeniului public au primit amenzi de doar 200 lei. Este cazul lui Mihai T., depistat pe Sos. Vizirului, in dreptul blocului Turn, sau a lui Ferdinand S., care improvizase o taraba pe Calea Calarasilor, in dreptul bancii “Transilvania”.

“Pe langa amenzi, au fost ridicate in vederea confiscarii un numar de 1.311 buchete de flori, in valoare totala de 3.379 lei. Dorim ca prin aceste actiuni sa reducem comertul stradal ilicit, disciplinand astfel vanzatorii ambulanti”, se arata in comunicatul de presa al Politiei Locale Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-