Published On: vin, Mar 22nd, 2013

Actiunea “Ora Pamantului” sustinuta de Jandarmeria Braila

Share This
Tags

* Campania “ Ora Pamantului” urmareste reducerea consumului de energie electrica *

Sambata, 23 martie a.c., intre orele 20.30-21.30, jandarmii braileni se vor alatura initiatorilor Campaniei “Ora Pamantului”, prin reducerea consumului de energie electrica din locuintele proprii, si implicit, a poluarii.

Campania unica in istorie, “Ora Pamantului” isi propune, prin gestul simplu de stingere a luminilor care nu sunt esentiale functionarii si prin deconectarea echipamentelor electronice aflate in stand-by, sa traga un important semnal de alarma la adresa efectelor dezvoltarii iresponsabile.

Jandarmeria Romana a participat constant la campanii ce au avut ca scop protejarea mediului inconjurator alaturi de ONG – uri, diverse institutii publice sau reprezentanti ai mass-media (ex. plantare arbori, actiuni de ecologizare etc).

Jandarmeriei Romane ii revin prin Legea nr. 550/2004 privind organizarea si functionarea institutiei, atributii in domeniul protectiei mediului inconjurator, al florei si faunei, in responsabilitatea sa aflandu-se si zonele care au statut de arie protejata, de pe teritoriul Romaniei.

Inspectorul General al Jandarmeriei Romane, domnul colonel dr. Olaru Mircea a adresat un apel tuturor jandarmilor, de a participa sambata, 23 martie a.c., la actiunea „Ora Pamantului”, in semn de sustinere a eforturilor globale impotriva poluarii si a incalzirii globale.

Totodata, jandarmii braileni vor participa si la asigurarea masurilor de ordine publica, pe timpul activitatilor organizate cu aceasta ocazie, de catre autoritatile locale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-