Published On: Soare, Mar 24th, 2013

A cazut Steaua la Braila. Fanii orasului de la Dunare au fost dezamagiti de Reghe care nu a vrut sa dea nici un autograf

Share This
Tags

* Steaua a jucat slab, avand mari probleme in fata unei formatii care a luptat pe alocuri eroic *

Ros-albastrii au strins in tribune 15.000 de oameni la Braila, suporteri care-i stiu mai bine pe jucatorii din Ghencea decit pe localnici.

Echipa cu care a venit Steaua: Stanca – Ripa, Szukala, D. Bratu, Latovlevici – Prepelita, Filip – Tatu, M. Costea, Pirvulescu – Rocha si antrenorul Laurentiu Reghecampf, managerul Mihai Stoica.

15.000 de oameni au indurat frigul si vintul rece ca s-o vada pe Steaua. Brailenii, majoritatea imbracati in rosu si albastru sau macar cu fulare cu insemnele “militarilor”, i-au privit pe jucatorii de la CF Braila, dar nu prea au avut habar cum ii cheama.

* Marele regret, absenta lui Gigi *

Stelistii au plecat suparati de la Braila, unde au pierdut amicalul cu divizionara secunda CF (0-1). Fanii adunati in jurul autocarului au fost dezamagiti de viteza cu care stelistii au plecat. Jucatorii si stafful tehnic nu au vrut sa stea de vorba cu presa. Gigi Becali i-a lasat cu buza umflata pe suporterii care se asteptau sa-l vada la Braila, insa le mai ramane o sansa, la nunta lui Banel.

Brailenii s-au grabit sa prinda locuri bune langa autocarul Stelei. Miile de oameni s-au strans uimiti in jurul masinii care ajunsese sa arate precum un schelet de dinozaur expus la Antipa, studiat cu ochii mari si fotografiat. Un dinozaur inconjurat cu garduri si pazit de zeci de jandarmi, mai interesant decit meciul in sine si mai important decit echipa de fotbal ce poarta numele orasului in care ei traiesc.

Stelistii au afisat echipament marca “Nike” si ochelari “RayBan” si au primit mai multe sacose cu mancare. Urcati rapid in autocarul de 4 stele, si-au intins imediat picioarele pe scaunele din fata, probabil pentru a-si relaxa gambele. Singurul care a fost mai vesel, managerul Mihai Stoica a fluturat mana fanilor braileni. Au plecat in ropote de aplauze, chiar daca victoria a ramas la Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-