Published On: joi, Mar 21st, 2013

Dosar penal pentru Nicolae Nitescu

Share This
Tags

* Primarul de la Marasu este cercetat penal * Edilul a falsificat un contract de concesiune *

Nicolae Nitescu, primarul comunei Marasu, este acum cercetat penal, dupa ce, in anul 2011, a incheiat un contract de concesiune cu Adrian Ciurea, iar dupa un an de zile la falsificat.

In contract era stipulata plata concesiunii pe o durata de 49 de ani, in valoare de 20 de lei pe luna. Pentru ca suma stabilita nu aducea prea multi bani in visteria Primariei, edilul Nitescu s-a gandit sa falsifice contractul.

Astfel, pretul concesiunii a fost modificat de la 20 lei/luna la 20 lei/mp/an, pe o suprafata de 2.000 mp.

Proprietarul a ramas surpins in momentul in care a vazut ca are de plata o suma mult mai mare decat cea stabilita in contract, fapt care l-a determinat sa apeleze la organele de politie si la instanta de judecata.

“In iulie 2012, Primaria Marasu mi-a facut o somatie de plata pe o ramasita de 166 de milioane lei pentru anul 2011 si 40.000 de mii lei pentru anul 2012. Deci in total 567 lei pe un an si 5 luni. Acesta a modificat prima pagina din contract fara acordul nimanui, iar in acest moment cel de al treilea contract, adica cel falsificat se afla la cercetari penale”, a declarat pagubitul Adrian Ciurea.

Contactat telefonic, Nicolae Nitescu a fost rezervat in declaratii: “Astfel de informatii nu se dau prin telefon, pentru ca eu nu stiu daca dumneavoastra sunteti de la <Infobraila>. Oricum informatiile sunt eronate”, a declarat primarul comunei Marasu.

Dupa ce a vazut ca problema se agraveaza, iar in dosar sunt implicati si angajatii primariei, edilul i-a propus celui caruia i-a dat teapa sa rupa contractul si sa incheie unul nou, poate astfel v-a fi iertat, insa nu a avut success.

Se pare ca aceasta nu a fost prima “fapta buna” a primarului, cetatenii comunei plangandu-se in nenumarate randuri de abuzurile lui Nicolae Nitescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-