Published On: joi, Mar 14th, 2013

“Taraful Brailei”, in concert la Teatrul “Maria Filotti”. Muzica populara pentru locuitorii urbei

Share This
Tags

Cu toate ca a trecut o saptamana de la Ziua Internationala a Femeii, municipalitatea continua sa organizeze diverse evenimente. Astfel, manifestarile se deruleaza si saptamana aceasta cu un Concert de Muzica Populara sustinut de “Taraful Brailei”. Evenimentul se organizeaza la Sala Mare a Teatrului “Maria Filotti”.

Spectacolul este oferit ca dar de primavara de catre primarul Municipiului Braila, Aurel Simionescu, cu sprijinul Liceului de Arta “H. Darclee”, tuturor doamnelor si domnisoarelor iubitoare de muzica populara traditional romaneasca.

Desi initial a fost programat pentru azi, acesta va avea loc sambata, 16 martie, incepand cu orele 18.00. Este cel de-al treilea spectacol de muzica populara sustinut de “Taraful Brailei”, acest proiect cultural muzical fiind inscris in cadrul proiectului Start Up.

Pentru organizarea acestui eveniment si-au unit fortele Consiliul Judetean Braila, Primaria Municipiului Braila, Liceul de Arta “H. Darclee”, Inspectoratul Scolar Judetean Braila. Bagheta dirijorala a va avea prof. Vasile Gheorghe, prezentarea spectacolului fiind facuta de prof. Marilena Niculescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-