Published On: vin, Mar 29th, 2013

“Fara hartie sau mai putina hartie”-seminar organizat la Pancronex

Share This
Tags

* Ieri, la sediul Pancronex Braila, s-a organizat seminarul gratuit pentru informarea companiilor locale sub sloganul “Fara hartie sau mai putina hartie” *

Conferinta s-a adresat persoanelor de decizie, cu rol in gestionarea documentelor din companiile aflate in Braila si Galati. Acestia au fost invitati sa dezbata impreuna cu specialistii metodele cele mai bune pentru a gestiona eficient procesele si fluxurile de lucru ale documentelor.

Seminarul organizat gratuit pentru informarea companiilor locale, a beneficiat de participarea extraordinara a reprezentantilor Arhivelor Nationale Braila si Elo Digital Office care au avut prezentari pe teme de legislatie si studii de caz reprezentative. La finalul prezentarilor, companiile au avut posibilitatea de a avea o sesiune libera de intrebari si raspunsuri cu reprezentantii Arhivelor Nationale.

In cadrul seminarului, companiile participante vor obtine raspunsuri la intrebari precum: „Arhiva mea fizica este corect costituita? Ce obligatii am in legatura cu arhiva?”; „Este obligatoriu sa am Nomenclator Arhivistic?”; „Cand este legal sa distrug documente companiei?”; „Cum pot lucra doar cu documente in format electronic si ce pasi sunt necesari pentru a face aceasta trecere de la documentul fizic la mediul electronic?”; „Este mai eficient sa externalizez arhiva fizica si electronica decat sa o prelucrez in interiorul companiei? Ce solutii de management al documentelor sunt pe piata in acest moment?”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-