Published On: joi, Mar 28th, 2013

“Cand florile apar, deseurile dispar”- campanie de colectare a deseurilor

Share This
Tags

* In zilele de 29 si 30 martie se desfasoara campania “Cand florile apar, deseurile dispar”, organizata de Primaria Municipiului Braila impreuna cu societatea Gremlin si Agentia pentru Protectia Mediului Braila *

Campania de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice intitulata “Cand florile apar, deseurile dispar”, se va desfasura la Braila vineri si sambata.

Brailenii care doresc sa se debaraseze de electricele si electronicele uzate, o pot face la unul din cele sase centre de colectare a deseurilor amplasate in municipiul Braila, in urmatoarele zone: Soseaua Viziru, parcare Caporal Musat, Piata Radu Negru, acces pe strada Calugareni, Aleea Invatatorilor, parcare Scoala Mihai Eminescu, Soseaua Comuna din Paris, Casa de Cultura a Municipiului Braila, Bulevardul Dorobantilor, intersectie cu Strada G-ral Eremia Grigorescu.

Pentru fiecare echipament electric si electronic, vechi sau uzat, care va fi predat la unul dintre cele sase centre, se ofera la schimb o floare.

In situatia in care deseurile sunt prea grele si nu pot fi transportate la unul din centre, o echipa Gremlin le va prelua gratuit de la domiciliu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-