Published On: lun, Feb 4th, 2013

Week-end cu evenimente rutiere

Share This
Tags

* Nici bine nu a sosit week-end-ul, ca accidentele rutiere au inceput sa apara * Vineri si sambata au fost 2 evenimete rutiere, unul pe DN 2B si altul pe DN 22 *

Vineri dimineata, la orele 7.40, un conducator auto, in varsta de 43 ani, din orasul Ianca, In timp ce conducea autoturismul, pe o strada laterala, la intersectia cu DN 2B, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de un sofer, de 41 ani, din satul Plopu, orasul Ianca, acrosându-l In partea dreapta  fata.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a soferului de 41 ani si a pasagerei, de 47 ani, din orasul Ianca, care au fost transportati la spital pentru Ingrijiri medicale. Conducatorii autovehiculelor au fost testati cu aparatul etilotest, rezultând ca nu se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, li s-au recoltat probe bilogioce de sânge In vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza s-a Intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

In noaptea de sâmbata spre duminica, la orele 1.05, politisti de la Sectia 1 de Politie Rurala Braila au prins In flagrant, pe DN 22, In comuna Cazasu, trei persoane, cu varste cuprinse intre 24 si 37 ani, toti din comuna Cazasu, In timp ce transportau cu atelajul hipo cantitatea de 210 kg de bare din fier beton. Cercetarile efectuate de politisti au stabilit ca barele au fost sustrase In acea seara, prin distrugerea a cinci uluce din beton, amplasate In apropierea comunei, apartinând unei societati comerciale. In cauza s-a Intocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-