Published On: mie, Feb 27th, 2013

VIDEO: Ultimul drum al inotatorului Octavian Ciocan

Share This
Tags

*Sute de persoane l-au condus la cimitir pe cel care a fost unul dintre cei mai promitatori tineri sportivi din Romania*

Sfarsitul tragic al sportivului brailean de 18 ani care a murit in urma unui infarct, in timpul unei petreceri, a impresionat o tara intreaga. Octavian Ciocan era elev al Liceului cu Program Sportiv Braila si campion balcanic la inot.

Astazi, in jurul orelor 13.00, familia, prietenii si colegii de scoala au condus trupul neinsufletit al lui Octavian pe ultimul drum. Cortegiul funerar a parcurs  un itinerar ce a cuprins si liceul unde Tavi a invatat si a practicat inotul, inainte de a ajunge la cimitir. Pe drum s-au alaturat si numeroase taxiuri, care aveau lipite pe parbriz poza tanarului, tatal acestuia fiind un fost taximetrist.

La LPS peste 150 de elevi si profesori au asteptat sosirea cortegiului. In fata unitatii de invatamant, sicriul a fost depus pe o masa de flori, iar toti participantii au aplaudat, timp de cateva minute. Dupa aceasta stationare, alaiul a trecut pe langa bazinul de inot, prin Parcul Monument si prin fata Stadionului Municipal, oprindu-se la biserica “Sf. Treime” din cartierul Radu Negru, unde s-a oficiat o slujba religioasa.

Cei care l-au condus pe ultimul drum pe fostul campion s-au aratat de-a dreptul socati de moartea fulgeratoare a acestuia, una dintre rude afirmand, printre lacrimi, ca “am ajuns la o varsta inaintata sa ne ingropam copii, in loc sa fie invers”.

Gabriela Ciocan, mama lui Tavi, era incremenita de durere, avand o privire pierduta, iar lacrimile nu incetau sa ii curga pe obraji. Tinerii care au participat la inmormantare ne-au declarat ca timp de 3 zile, au stat non-stop la capataiul baiatului si nu au incetat sa il vegheze si sa il mangaie.

In jurul orelor 17.00 s-a ajuns la Cimitirul Nou din Radu Negru, unde trupul neinsufletit al lui Octavian Ciocan a fost ingropat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-