Published On: mie, Feb 20th, 2013

VIDEO: Constructii ilegale luate la puricat

Share This
Tags

*Ne-am obisnuit sa vedem la tot pasul constructiile capuse de pe blocuriile brailene, care apar tot mai des. Primaria are in atentie aceasta problema a proiectelor personale fara autorizatie de constructie, ale cetatenilor care sunt tot mai marete si fastuoase*

Primarul Aurel Simionescu, ne-a declarat astazi in conferinta de presa: “Avem un numar de 803 persoane care nu au raspuns invitatiei din 2962 numarul total. Fac un apel catre cetateni sa inteleaga ca nu facem o actiune agresiva in care vrem sa distrugem constructiile oamenilor, ci vrem sa reglementam situatiile prin prezentarea actelor doveditoare la institutiile mentionate. In caz contrar, neprezentarea inseamna conform legii 50/91cu amenda intre 1000 si 100 000 de lei. Nu putem sa ramanem in continuare astfel, sa asteptam cetatenii sa ne prezinte autorizatiile si vom incepe sa dam amenzi intre 100 si 500 de lei pentru neprezentare. Cetatenii care detin documente pentru constructiile aferente, sunt rugati sa se prezinte pentru a nu lua amenda”, a mai declarat edilul Brailei.

In dorinta de a-si extinde spatiul locativ, unii braileni sunt dispusi sa Incalce legea, dar ochilor vigilenti ai vecinilor nu le scapa nimic ei reclamand constructiile ilegale autoritatilor. Astfel, 2159 persoane fizice si juridice au fost verificate de municipalitate pentru constructii ilegale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-