Published On: mar, Feb 5th, 2013

USL implineste astazi 2 ani de la infiintare

Share This
Tags

* Pe 5 februarie 2011 s-a semnat protocolul de constituire a Uniunii Social Liberale *

Astazi, Uniunea Social Liberala va realiza o analiza a celor doi ani de activitate, la Palatul Parlamentului, liderii USL urmand sa dezbata, alaturi de parlamentari si alesi locali ai formatiunii, teme precum modificarea Constitutiei si demararea procesului de regionalizare a României.

Protocolul de constituire a Uniunii Social Liberale a fost semnat, la 5 februarie 2011, de catre liderul PSD, Victor Ponta, cel al PNL, Crin Antonescu, si de liderul Partidului Conservator, Daniel Constantin. La 1 septembrie 2011, magistratii Tribunalului Bucuresti au admis cererea de inregistrare ca alianta politica a formatiunii Uniunea Social Liberala. Cererea de inregistrare a USL fusese depusa la Tribunalul Bucuresti la inceputul lunii martie, dar discutarea dosarului a fost amanata de mai multe ori.

“Din acest moment, din punctul de vedere al legii, USL este o formatiune politica, ce va avea candidati proprii, comuni la consiliile judetene, primariile resedinta de judet, noi ne dorim chiar toate primariile daca se poate, la Parlament, Camera Deputatilor si Senat si, de asemenea, la functia de presedinte al Romaniei”, spunea atunci liderul PSD, Victor Ponta.

Prim-vicepresedintele organizatiei judetene PSD Braila, Aurel Simionescu a declarat ca: ”Sunt doi ani, nici nu stiu cand au trecut, rezultatele noastre au fost favorabile si ma refer la alegerile locale chiar si la Referendum chiar daca n-a iesit cum ne-am fi dorit noi. La finalul mandatului de patru ani vreau sa constat ca a fost o constructie reusita”.

Contactat telefonic, senatorul Catalin Boboc: “Astazi la ora 18.00, la Palatul Parlamentului avem o manifestare in acest sens. Cei doi ani care au trecut reprezinta o lupta si o munca continua, dar incununati de succes”, a declarat Boboc.

Comentarii

comentariu

About the Author

-