Published On: mie, Feb 20th, 2013

Un soferache fara experienta a distrus o familie intreaga, batranul lovit ieri in centrul orasului a decedat

Share This
Tags

* Braileanul, de 77 ani, care a fost victima unui eveniment rutier stupid, care a avut loc la intersectia strazii Imparatul Traian cu strada Neagra, a decedat astazi * Dupa ce a fost lovit de un sofer de numai 19 ani, medicii de la UPU s-au straduit sa-l tina in viata * La scurt timp, batranul a intrat in coma profunda *

Astazi este o zi grea pentru familia barbatului, in varsta de 77 ani, care a fost accidentat grav, in cursul zilei de ieri, la orele 16.00. Asta pentru ca omul a decedat in cursul acestei zile. Evenimentul nefericit s-a produs la intersectia strazii Imparatul Traian cu strada Neagra. Victima se afla in dreptul propriului autoturism, care era parcat in fata locuintei. Omul se pregatea sa-si ia cumparaturile pe care le facuse, de pe bancheta din spate. In respectivul moment, un sofer, de numai 19 ani, Emanuel V., l-a lovit din plin, batranul cazand la pamant, in stare de inconstienta.

Potrivit anchetei efectuate de oamenii legii, aflati la fata locului, a reiesit ca din primele cercetari, vina apartine tanarului soferas, care din neatentie l-a lovit pe batran. Emanuel V. sustine ca nu se vede deloc vinovat si ca a fost nevoit sa efectueze o manevra de evitare a presupusului pieton, moment in care l-a lovit pe barbatul, de 77 ani.

Managerul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Braila, Silviu Radu, ne-a declarat: “La locul solicitarii, s-a deplasat o ambulanta cu medic, insa pacientul a fost gasit in stare comatoasa. La fata locului s-au efectuat toate manevrele medicale necesare stabilizarii, dupa care pacientul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta”.

Dupa un timp, omul a intrat in coma profunda. Astazi, membrii familiei au primit vestea cea grea: vor trebui sa se ocupe de inmormantarea barbatului lovit de un soferache fara experienta in arta condusului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-