Published On: mar, Feb 19th, 2013

Un barbat a primit o “sfanta bataie” de la ginere

Share This
Tags

* Dupa ce un barbat de 64 ani a luat o “bumbaceala” zdravana de la ginerele sau, omul   s-a dus sa-l reclame * Acum politistii il cerceteaza penal pe braileanul agresiv *

Aseara, la orele 22.30, un brailean, in varsta de 64 ani, a reclamat la Politie ca ginerele lui, de 41 ani, din municipiu, l-a vizitat la domiciliu. Dupa ce a ajuns, barbatul agresiv a inceput sa-i administreze o “corectie”, lovindu-l cu pumnul in zona fetei. Totodata, i-a distrus, prin smulgere, cablul tv si cablul de la detectorul de gaze naturale.

Din primele verificari, organele legii au stabilit ca barbatul reclamat a comis aceste fapte din cauza ca nu poate comunica cu sotia lui, de 34 ani, fiica agresatului, aflandu-se in momentul de fata in proces de divort.

“Valoarea pagubelor produse prin distrugere este de 1.000 de lei. Fata de cel in cauza a fost intocmit dosar penal pentru infractiunile de lovire sau alte violente si distrugere. De asemenea, braileanul in cauza a fost reclamat si ieri dimineata, la orele 10.00, de sotia lui, deoarece, pe 15 februarie, la orele 8.00, in timp ce se afla pe strada Oborului, a lovit-o pe aceasta cu pumnii in zona capului. Conform sentintei emise de Judecatoria Braila, agresorul a fost obligat sa pastreze o distanta minima de 200 metri fata de sotia lui si cei doi copii minori, si i-a fost interzis contactul telefonic cu aceasta. In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru lovire sau alte violente si nerespectarea hotararii judecatoresti”, a spus Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-