Published On: lun, Feb 11th, 2013

Perchezitii in judetul Braila, in cautarea unor suspecti de inselaciune

Share This
Tags
UPDATE: Au fost verificati noua detinuti din Penitenciarul Galati, doi complici in libertate din municipiul Galati, precum si unul din orasul Insuratei, din judetul Braila.
Detinutii si complicii lor din libertate au inselat mai multi suceveni, cu peste 100 de mii de lei, in perioada decembrie 2012 – ianuarie 2013.
Ultimele doua inselaciuni au fost sesizate politiei pe data de 14 ianuarie.
In aceasta dimineata, Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul  I.P.J. Suceava, cu sprijinul I.P.J. Galati si I.P.J. Braila, efectueaza 12 percehzitii  in Penitenciarul Galati si la mai multe adrese din judetele Galati si Braila. Sunt vizate mai multe persoane suspectate ca au inselat, prin telefon, mai multi suceveni, cu peste 100.000 de lei.
Din investigatiile efectuate de politisti a reiesit ca suspectii telefonau victimelor, sustineau c sunt rude apropiate ale acestora, ca au fost implicate in diferite evenimente rutiere si au nevoie de sume de bani pentru plata unui avocat sau pentru spitalizare, potrivit IPJ Suceava.
In judetul Galati, noua dintre perchezitii sunt efectuate la penitenciarul din localitate, la mai multi suspecti incarcerati, alte doua perchezitii sunt efectuate in municipiul Galati si inca una in judetul Braila.
Vom reveni cu detalii

Comentarii

comentariu

About the Author

-