Published On: mar, Feb 19th, 2013

UIMITOR: Ce mama buna are Sexy-Braileanca

Share This
Tags

* Florina Mihaila, alias Sexy-Braileanca a dezvaluit  cine este modelul ei in viata *Ani , mama starletei, are 43 de ani si locuieste de mult timp in Italia *

Acum, cand  starleta a început sa-si faca ordine in viata si in gândire, realizeza mai bine cine i-a fost model in viata. Florina Mihaila provine dintr-o familie modesta, cu parintii divortati  si-a luat singura viata in piept  inca de la o varsta frageda. Ea constientizeaza ca a avut norocul sa aiba “o mama extraordinara care si-a manifestat iubirea si rabdarea toata”, si poate spune ca “si-a dedicat viata pentru mine chiar daca am fost mai neascultatoare, mai rebela”.

Braileanca Florina mai precizeaza ca in tot acest timp ca mama ei nu si-a pierdut rabdarea, iubirea si dorinta de a fi mereu lânga ea, chiar daca in ultima perioada viata a încercat sa le tina la distanta.

“Am o mama minunata si frumoasa pe care o iubesc cel mai mult”, a mentionat pe pagina ei de Facebook, Sexy-Braileanca.

Dupa momentele dureroase ale divortului de sotul ei, Ani a ales sa-si refaca viata alaturi de un prosper om de afaceri italian. La cei 43 de ani, mama starletei are un corp de invidiat. Chiar daca nu este alaturi de Florina, cele doua pastreaza legatura si vorbesc aproape zilnic la telefon.

Fiind plecata de ceva vreme din orasul natal, atunci cand se reintoarce, Florina

spune cu parere de rau ca: “In curand voi reveni doar in vizita pentru putinii prieteni, amintirile care ma leaga si pentru a imi revedea tatal si bunicii care m-au crescut si au avut grija de mine pana in momentul in care am hotarât sa imi iau soarta in propriile mâini”, a declarat Florina.

Mesajul postat de aceasta pe pagina de socializare mai precizeaza ca: ”Imi pare rau despre acest oras arhicunoscut cu o istorie atat de impresionanta cu celebritatile lui”, spune cu regret braileanca.

Comentarii

comentariu

About the Author

-