Published On: mie, Feb 27th, 2013

Turc returnat in tara sa de politistii braileni

Share This
Tags

Politistii din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrari – Biroul pentru Imigrari Braila au organizat si desfasurat, în data de 25 februarie 2013, o actiune, pe raza de competenta, pe linia depistarii strainilor cu sedere legala.

Cu aceasta ocazie a fost depistat un cetatean turc, în varsta de 40 de ani, care a intrat în Romania, în baza unui permis în scop de angajare, si nu a prelungit valabilitatea permisului la expirarea acesteia.

Avand în vedere cele constatate, politistii au emis pe numele cetateanului turc decizia de returnare de pe teritoriul Romaniei, prin care este obligat sa paraseasca tara în termen de 15 zile, si a fost sanctionat contraventional, cu amenda în valoare de 400 de lei, conform OUG nr. 194/2002, privind regimul strainilor în Romania, cu modificarile si completarile ulterioare.

“Biroul pentru Imigrari al Judetului Braila va continua organizarea unor astfel de actiuni, privind combaterea sederii ilegale, atragand atentia cetatenilor straini de a acorda interes reglementarii legale a dreptului de sedere pe teritoriul Romaniei. Contam pe respectul dumnevoastra fata de legislatia în domeniul migratiei si va invitam sa ne contactati, pentru orice problema legata de aplicarea prevederilor legale în domeniu, vizitand site-ul public la adresa www.ori.mai.gov.ro sau apeland numarul de telefon 0239/606.100”, a declarat inspector principal de politie Jenel Sogor, purtator de cuvant al IPJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-