Published On: vin, Feb 8th, 2013

Trupa Proconsul implicata intr-un accident rutier

Share This
Tags

* In timp ce se aflau in drum spre Suceava, pentru concertul care urmau sa-l sustina in clubul Padrino, membrii formatiei Proconsul au suferit un accident de circulatie * Masina, un microbuz marca Hyundai in care acestia se aflau, s-a rasturnat fara ca vreunul dintre ei sa fie ranit *

Autoturismul cu care membrii formatiei Proconsul se deplasau la un concert pe care urmau sa-l sustina la Suceava s-a rasturnat, astazi, in jurul orelor 13.00, într-un sant, pe marginea DN 2.

Purtatorul de cuvânt al Politiei Judetene Suceava, Ionut Epureanu, a declarat ca masina era condusa de un barbat în vârsta de 44 de ani din Bucuresti, iar între localitatile sucevene Rosiori si Vadu Moldovei, într-o curba deosebit de periculoasa, soferul a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat cu masina în sant. Din fericire nimeni nu a suferit vatamari corporale.

Solistul trupei Proconsul, Bogdan Marin a declarat de la fata locului ca: “Suntem bine nu este nimc grav, colegul meu Dragos era la volan , soseaua e plina de polei, am alunecat. Masina s-a rasturnat si am cazut in canal. Suntem pe la 40 km de Suceava, toata lumea este bine pentru ca nu am avut viteza, este clar ca Dumnezeu ne iubeste. Toti sapte cati eram in masina nu ne-am ales decat cu o sperietura mare. Dumnezeu ne-a intins iar mana”, a precizat Bodo.

Comentarii

comentariu

About the Author

-