Published On: joi, Feb 7th, 2013

Traseista Doina Jurubita si-a gasit culcus in minister

Share This
Tags

In sfarsit, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Braila a ramas fara director executiv adjunct. Functia era ocupata de Doina Jurubita, care a decis sa schimbe fotoliul de la Braila cu cel de la Ministerul Dezvoltarii Rurale, din Capitala, dupa ce a ajuns in ograda Partidului Conservator, via PDL – UNPR.

Astfel, dupa 31 de ani de activitate, Doina Jurubita a mai primit un post caldut, de consilier in cadrul Ministerului Dezvoltarii Rurale. Precizam ca aceasta a ocupat functii de conducere in cadrul Oficiului pentru Ameliorare şi Reproducţie în Zootehnie Braila si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Braila.

« Voi fi consilier in minister. Nu pot sa zic nimic despre salariu, ca nu vreau sa apara in presa », a declarat Doina Jurubita.

Mentionam ca fostul director executiv adjunct a solicitat trei zile de concediu de odihna, dupa care alte doua fara plata. Conducerea APIA Braila este in asteptarea unui comunicat oficial in legatura cu transferul Doinei Jurubita.

Comentarii

comentariu

About the Author

-