Published On: joi, Feb 21st, 2013

Tot mai multi braileni incalca regulile de circulatie rutiera

Share This
Tags

Pentru a combate incalcarea regulilor de circulatie si a infractionalitatii, politisti din cadrul Serviciului Rutier, Impreuna cu politisti de la Politia orasului Insuratei si Sectia 5 de Politie Rurala Viziru, au organizat si desfasurat o actiune, pe raza de competenta a Politiei orasului Insuratei.

Politistii au vizat depasirile neregulamentare a autovehiculelor, nerespectarea regimului legal de viteza, traversarile neregulamentare a drumurilor publice si conducerea autovehiculelor sub influenta bauturilor alcoolice.

Pe timpul actiunii, au fost aplicate 49 de sanctiuni contraventionale, In valoare totala de 14.625 de lei, 23 pentru depasirea vitezei legale, una pentru consum de alcool, 8 pentru defectiuni tehnice, 3 pentru depasiri neregulamentare, 6 pentru traversari prin locuri nepermise si 8 pentru alte abateri.

De asemenea, au fost ridicate In vederea suspendarii 4 permise de conducere, pentru consum de alcool si depasiri neregulamentare, si retrase 7 certificate de Inmatriculare, pentru defectiuni tehnice.

De exemplu, un barbat in varsta de 43 de ani, din comuna Stancuta, a fost depistat in timp ce conducea un moped fara permis de conducere. Politistii i-au intocmit dosar penal.

Comentarii

comentariu

About the Author

-