Published On: lun, Feb 4th, 2013

Tot mai multe dezertari in PNL

Share This
Tags

* Cauza pare sa fie atasarea clara a lui Crin Antonescu de PSD * USL a ajuns sa ii creeze probleme presedintelui PNL chiar in sanul partidului pe care il conduce, defectuos *

Murmurul din PNL a inceput inca din perioada alegerilor parlamentare, cand Calin Popescu Tariceanu era o optiune viabila pentru functia de prim ministru. La acea data, presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat: “Va reamintesc ca exista un congres al PNL care a adoptat decizia ca partidul sa mearga in aceste alegeri si sa guverneze in USL si ca primul-ministru sa fie Victor Ponta. Ca atare, o asemenea ipoteza e fantezista”.

Acum insa, dezertarile se tin lant in PNL. Vicepresedintele Vlad Moisescu a declarat ca isi va da demisia fiind nemultumit de felul in care Crin Antonescu conduce Partidul National Liberal.

“Din luna mai 2012, s-a intrat intr-un conflict, initiat de Chiliman, pe care il sustineam, cu domnul Antonescu. Destituirile au fost facute mereu inaintea alegerilor. Inainte de parlamentare, a aparut un alt conflict. Tariceanu a decis sa candideze in Sectorul 1, chiar in Colegiul lasat liber de Antonescu, ceea ce pe noi ne-a onorat si l-am sustinut, lucru care l-a infuriat si mai tare. Nu noi am generat conflictul, vina apartine domnului Antonescu. Saptamana asta, dupa doua evenimente foarte grave. Toate astea ma fac sa-mi dau demisia. Luni, pe masa Biroului Permananent va fi demisia mea. Raman simplu membru, ca in ’90. Sunt multi, dar nu au curajul sa vorbeasca. Baza traditiei liberale este vorbitul liber, dar in niciun caz teama”, a declarat liberalul Vlad Moisescu.

Presedintele PNL, Crin Antonescu a marturisit ca aceste actiuni nu au nicio semnificatie, ba mai mult sunt menite sa creeze discutii in randul liberalilor: “Aceasta demisie este cu totul nesemnificativa, o demisie la doua saptamani inainte de congres cand toata conducerea depune mandatul nu are pentru mine nicio semnificatie. Este doar un gest pentru un mic scandal acolo unde se poate”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-