Published On: mie, Feb 20th, 2013

TOP 10 – Solutii pentru fotografii mai reusite cu smartphone-ul

Share This
Tags

Cei care doresc sa-si editeze fotografiile facute cu smartphone-ul au la dispozitie mii de aplicatii pe care le pot folosi. Iata care sunt cele mai populare dintre acestea si ce pot face pentru pozele voastre: Instagram; Photoshop Express; FX Photo Studio; Color Splash; PicsArt; Pixlr-o-Matic; Paper Camera; Pro HDR; Cam Scanner; Photo Effects.

Instagram. Reteaua de socializare destinata celor care fac fotografii cu smartphone-ul are o sumedenie de moduri prin care va puteti edita fotografiile.

Photoshop Express. Poti taia fotografiile, sa modifici lumnozitatea sau intensitatea culorile. Insa nu va asteptati la toate aplicatiile Photoshop-ului de pe un PC, ci doar la cele elementare.

FX Photo Studio. Pe langa ustensilele de decupat, redimensionat sau corectarea culorilor, aplicatia are si aproximativ 200 de efecte pentru pozele tale.

Color Splash. Aceasta aplicatie face poza ta alb-negru, iar printr-o setare poti face ca o parte dintre obiecte sa apara colorate.

PicsArt. Pentru fotografiile tale poti alege diferite stiluri, de la aspect vintage, pana la culori intense si diverse alte moduri.

Pixlr-o-Matic. Ca si celelalte aplicatii de editat fotografii si aceasta are foarte multe efecte pe care le poti aplica pozelor tale facute cu smartphone-ul.

Paper Camera. Este o aplicatie utila celor care sunt fani ai benzilor desenate. Ai la dispozitie mai multe stiluri presetate prin care poti transforma orice poza de pe smartphone intr-o imagine din benzi desenate.

Pro HDR. E utila pentru cei care nu au pe smartphone si functia de panoramare. Fotografiaza mai multe cadre, apoi aceasta aplicatie le combina si ofera panorama dorita.

Cam Scanner. Functioneaza exact ca un scanner. Pur si simplu fotografiezi documentul respectiv, apoi tai imaginea la dimensiunile potrivite, iar acest soft o prelucreaza astfel incat sa fie cat mai apropiata de original.

Photo Effects. Are peste 1.000 de efecte pe care le poti aplica fotografiilor. De asemenea, ai si mai multe setari prin care poti corecta si edita pozele.

Comentarii

comentariu

About the Author

-