Published On: vin, Feb 1st, 2013

Telenovela Razmerita continua! Consilierul este chemat pentru efectuarea testului de paternitate

Share This
Tags

Cosmin Razmerita se bucura de o proasta reputatie in randul femeilor. La 21 de ani s-a casatorit cu Alina, tanara de care insa a divortat cu un an mai tarziu. Relatia a dat si roade, consilierul fiind declarat tatal unui baietel pe care acesta insa nu il recunoaste ca fiind al lui.

Momentan, tanarul consilier judetean este incurcat cu o femeie cu 11 ani mai in varsta decat el, motiv pentru care problemele se tin lant, atat in viata persoanala cat si cea profesionala. Jurnalistii care au trecut pragul terasei la care amanta lui era patroana, ne-au marturisit ca acesta se purta foarte urat cu ea, obligand-o sa-l serveasca  la masa in timp ce el lingusea presa in speranta unei promovari gratuite.

Ca presedinte al Organizatiei de Tineret UNPR, Razmerita nu si-a dat deloc silinta intrand insa cu repeziciune sub aripa protectoare a fostului senator Constantin Cibu. Fara proiecte si fara membri, acesta a fost numit sef peste tinerii care lipsesc cu desavarsire din partid. Tot la mila fostului senator a ajuns pe listele de consilieri AVB.

Fructoasa activitate a Organizatiei de Tineret UNPR Braila, condusa de Razmerita este cunoscuta si de locatarii blocului de pe strada Scolilor, unde se afla sediul UNPR, mai ales de cei de la etajul 1, care isi amintesc de noptile in care muzica si fetele care coborau din taxiuri erau omniprezente.

Daca facultatea o parcurge cu dificultate, nici la capitolul bacalaureat Razmerita nu a stralucit. Din surse apropiate familiei, am aflat ca parintii au facut unele presiuni pentru ca odrasla lor sa treca cu bine examenul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-