Published On: vin, Feb 1st, 2013

Sute de litri de motorina “ciorditi” dintr-un rezervor

Share This
Tags

În noaptea de 1 februarie, la ora 1:20, politisti de la Biroul de Ordine Publica l-au depistat în trafic, la intersectia strazilor Castanului cu Nicolae Iorga, pe tanarul in varsta de 28 de ani, din comuna Tichilesti, care transporta cu autoturismul 13 bidoane din plastic, dintre care 4 contineau câte 70 de litri de motorina, doua furtune de câte 2,5 m, un acumulator auto si o pereche de manusi cauciucate.

În autoturism se mai aflau doua persoane: un barbat de 46 ani, din comuna Chiscani, si un tanar de 23  ani, din municipiu, toti fiind condusi la sediul Politiei Municipiului Braila pentru verificari.

Cercetarile au fost preluate de politisti de la Biroul de Investigatii Criminale, care au stabilit ca motorina si bateria auto au fost sustrase, în acea noapte, de la un autobuz parcat pe strada Mecanizatorilor, în apropiere de un supermarket.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savârsirii infractiunii de furt calificat si cercetarile continua pentru stabilirea întregii activitati infractionale a celor trei braileni.

Comentarii

comentariu

About the Author

-