Published On: vin, Feb 15th, 2013

Strainatatea deschide portile somerilor, peste 200 de joburi

Share This
Tags

* Un numar de 245 de locuri de munca sunt puse la dispozitia somerilor braileni de catre firmele din strainatate * Cele mai multe joburi se regasesc in Germania, fiind vorba de 81 la numar *

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Braila aduce la cunostinta persoanelor care doresc sa ocupe un loc de munca in Uniunea Europeana si Spatiul Economic European (UE/SEE) ca 245 de locuri de munca vacante au fost puse la dispozitie de catre angajatorii din Germania, Norvegia, Lituania, Olanda, Polonia, Austria, Malta, Belgia, Slovacia, Suedia.

|ara cu cele mai multe joburi se regasesc in Germania, existand 81 la numar. Acestea sunt urmatoarele: 20 de locuri munca pentru postul de bucatar, 30 joburi de barman, 30 pentru ospatar, termenul limita de aplicare fiind de 25 februarie 2013 si cerandu-se cunostinte bune de limba germana, nivelul B1 sau B1/B2; 1 job pentru postul de inginer software, ultima data pentru aplicare fiind de 1 aprilie 2013 si cunostinte foarte bune de limba engleza, cunostinte de limba germana – B1.

In Norvegia sunt 77 de locuri de munca, acestea facand referire la cate 5 joburi pentru inginer conducte, inginer automatist, senior inginer planificare, senior geofizician, senior inginer geolog, coordonator FPSO calitate si riscuri, inginer mecanic FPSO, inginer inspector constructii electrice FPSO, inginer coordonator sistem de tevi, conducte de testare, inginer specialist valve, inginer electric, inginer instalator, inginer CAD MICROSTATION/PDMS, senior inginer automatizari. Pentru acestea, termenul limita pentru aplicare este de 25 februarie 2013 si se solicita cunostinte de limba engleza fluent (scris si vorbit). Alte locuri de munca ce se gasesc in Norvegia sunt cele de operator la masini de imprimat, dulgher/tamplar, fierar betonist, montator acoperisuri

In Lituania sunt 40 locuri de munca, dintre care 10 pentru mecanic aviatie sI 30 pentru inginer aeronave, termen limita de aplicare fiind de 11 mai 2013 si solicitandu-se cunostinte limba engleza/rusa fluent (scris si vorbit).

“Pentru cele 21 de joburi din Olanda, somerii braileni pot opta pentru inginer mecanic, inginer de proces, inginer mecanic utilaj tehnologic chimic, inginer de proiect, inginer constructii civile si industriale, senior inginer in utilaj tehnologic, solicitandu-se cunostinte de limba engleza, scris si vorbit foarte bine, dar si disponibilitate de a calatori in strainatate. Termenul limita pentru aplicare este data de 31 martie 2013. In Polonia sunt 9 locuri de munca si vizeaza posturile de consultant monitorizare sistem IT si referent validare informatii in limba romana. Un numar de 7 locuri de munca sunt in Austria si vizeaza jobul de drujbist, termenul limita de aplicare fiind 5 martie 2013 si se cer cunostinte de limba germana, nivel mediu-avansat. Alte 10 joburi mai sunt puse la dispozitia brailenilor in Malta, Belgia, Slovacia si Suedia”, a declarat Ely Chioibas, directorul executiv al AJOFM Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-