Published On: joi, Feb 21st, 2013

Stancu a vizitat Prahova: “Sunt multi colegi care n-au treaba si dau interviuri pe unde-i capitala si cine-i presedinte”

Share This
Tags

In cursul zile de ieri, presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a avut o intrevedere cu Mircea Cosma, presedintele CJ Prahova, la sediul Palatului Administrativ din Ploiesti.

Cei doi oficiali au discutat despre regionalizare, energii regenerabile, dar si despre posibilitatea ca Republica Moldova sa fie conectata la sistemul energetic din Romania.

Cu aceasta ocazie, Stancu a facut declaratii si despre proiectul de regionalizare:Noi asteptam sa trecem de etapa care se numeste referendum pentru aprobarea Constitutiei, pentru a avea cadrul legal. Pana atunci ar fi bine sa ne consumam energia pentru judetele noastre, sa facem proiecte, sa facem absortie de fonduri europene. De aceea am venit la presedintele Consiliului Judetean, pentru ca are mai multa experienta in energii regenerabile. Sunt fel de fel de variante, sunt multi colegi care n-au treaba si dau interviuri pe unde-i capitala si cine-i presedinte. Noi avem multe alte lucruri de discutat”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-