Published On: lun, Feb 18th, 2013

Spanzurat in Brailita, si-a pus capat zilelor nejustificat

Share This
Tags

* Dimineata aceasta a fost una devastatoare pentru un tanar din municipiu * Baiatul si-a gasit tatal spanzurat de creanga unui copac din curtea locuintei * Din spusele fiului, tatal sau nu avea motive pentru a recurge la acest gest *

Inceputul diminetii din aceasta zi a fost unul naucitor pentru un tanar brailean, de pe strada Smandan, din cartierul Brailita. Socati au fost si cetatenii care locuiesc pe aceasta strada.

Baiatul a ramas fara cuvinte in momentul in care si-a gasit tatal spanzurat de craca unui pom din curtea locuintei. Este vorba de un barbat, in varsta de 56 ani, care a luat o decizie macabra asupra cursului vietii lui. Si-a luat viata fara a lasa in urma vreun bilet in care sa-si justifice gestul necugetat. Oamenii, care il cunosc de mult timp, nu pot intelege din ce cauza a optat pentru sinucidere, mai ales ca niciun motiv nu l-ar fi indemnat sa faca un asa lucru.

Nici macar cel care i-a fost alaturi zi de zi, adica fiul, cel care si-a gasit tatal fara nicio rasuflare, nu poate gasi o explicatie concludenta in legatura cu oroarea ce s-a comis.

Am aflat ca barbatul care si-a luat viata nu suferea de afectiuni psihice sau de orice alt gen. La fata locului, s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Braila. Ajunsi la domiciliul barbatului mort, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, ei constatand decesul braileanului.

“La sosirea Ambulantei, pacientul a fost gasit spanzurat, fiind constatat decesul acestuia, iar trupul prezenta rigiditate cadaverica”, a declarat Silviu Radu, manager general al SAJ Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-