Published On: Soare, Feb 10th, 2013

SMS GRATUIT: Cinci site-uri de pe care poti trimite mesaje catre mobil

Share This
Tags

* Sunt mai multe site-uri pe internet care ofera posibilitatea de a trimite zilnic între 3 si 10 mesaje gratuite catre un numar de telefon mobil * Nu trebuie decât sa introduceti numarul de telefon al destinatarului si textul mesajului *

Daca nu vrei sa-ti faci un cont pe platforma mesajgratuit.ro, ai o limita de 3 mesaje pe zi catre un numar de telefon. În schimb, daca autentifici site-ul, ai dreptul la câte 5 mesaje zilnice catre orice numar de telefon din România, din retelele Orange si Vodafone.

Gratuit, poti trimite pâna la 250 de mesaje în Orange, 100 în Cosmote si 50 în reteaua Vodafone de pe sms-gratuite.ro.  Cei care doresc sa trimita SMS-uri în strainatate sau mai multe în retelele din România trebuie sa plateasca o taxa între 1 si 3 euro, în functie de pachetul pe care îl aleg.

Destinatarul va primi mesajul tau ca fiind expediat de pe un numar scurt, 1846 cu ajutorul site-ului 3sms.ro. De asemenea, va fi înstiintat ca SMS-ul a fost trimis de pe acest site si sa nu raspunda. Într-o zi nu poti expedia pe un numar de telefon mobil decât maxim 3 mesaje. Functioneaza doar pentru retelele de telefonie mobila din România, nu si în strainatate.

Poti trimite pâna la 10 mesaje gratuite în majoritatea retelelor de telefonie mobila din întreaga lume de pe free- -sms.com. Trebuie sa-ti faci cont, iar pentru a-l activa trebuie sa introduci un cod pe care îl vei primi prin SMS pe numarul tau de telefon. Poti trimite SMS-uri gratuite în peste 150 de tari cu e-freesms.com. Nu e nevoie sa-ti faci un cont, pur si simplu introduci numarul de telefon si mesajul.

Comentarii

comentariu

About the Author

-