Published On: mar, Feb 5th, 2013

Salarii neplatite de doua luni la campioana Oltchim

Share This
Tags

Oltchim a suferit duminica prima infrangere de pe teren propriu din Liga Campionilor iar pe langa tensiuniile care au aparut in urma rezultatului negativ se mai adauga si faptul ca jucatoarele joaca pe ochi frumosi de doua luni, ultimul salariu fiind primit in noiembrie.

Conducerea “chimistelor” a facut eforturi pentru a tine echilibrul si in sanul echipei, mizand probabil pe faptul ca la inceput de an firmele si primariile fac bugetele, iar promisiunile facute in 2012 vor fi onorate. La club au ajuns insa aproximativ 33.000 de euro, din partea primariei Valcea, suma infima pentru a acoperi cheltuielile si salariile pe o luna, care sunt in jurul a 200.000 de euro. Astfel, Oltchim a ajuns la meciul cu Ferencvaros avand restante pe doua luni la salarii si asta e o posibila cauza a infrangerii.

Surse din Valcea, dar si din handbalul romanesc il indica pe Sorin Oprescu drept personajul care nu si-ar fi onorat inca promisiunile facute in toamna. Pe hartie, cand Oltchim si-a facut bugetul pentru sezonul 2012-2013, Primaria Capitalei a fost trecuta cu un milion de euro. Cateva zile mai tarziu, in Consiliul general s-a aprobat insa un milion de lei pentru valcence, adica aproximativ 220.000 de euro. Restul a ramas pentru o data necunoscuta!

Fara Neagu, accidentata, jocul Oltchimului depinde foarte mult de cel al vedetei muntenegrence Katarina Bulatovici. Aceasta a avut insa cea mai slaba prestatie de cind s-a transferat la Vilcea. Bulatovici a marcat de 5 ori, dintre acestea trei reusite fiind din 7 metri, dar a facut un numar dublu de greseli. A risipit doua aruncari de la 7 metri, a aruncat de 7 ori la poarta, mingile fiind aparate de portarul Abramovici sau nu si-au atins tinta, a dat 5 pase gresite, la adversar, si a comis un fault in atac!

Comentarii

comentariu

About the Author

-