Published On: vin, Feb 8th, 2013

SAJ a primit 3 ambulante

Share This
Tags

Managerul Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Braila, Silviu Radu, ne-a precizat ca in cursul saptamanii viitoare vor sosi 3 ambulante marca Citroen de tip B1 si B2.

“Momentan salvarile nu au sosit inca. Am primit doar fax prin care Ministerul Sanatatii ne instiinta ca saptamana viitoare vom intra in posesia a 3 ambulante. Acestea sunt de tip B1 si B2, fiind achizitionate de Ministerul Sanatatii”, a declarat managerul Silviu Radu.

Pe ambulanta de tip B1 are echipaj medical de urgenta cu medic, iar cea de tip B2 cu echipaj medical de urgenta cu asistent medical. Diferenta de echipare intre ambulanta de tip B1 si cea de tip B2 rezulta din specializarea diferita a echipajelor care opereaza respectivele tipuri de autospeciale.

Precizam ca parcul auto al SAJ Braila este compus din 44 ambulante, din care 4 de tip C2, 30 de tip B2, 6 de tip A2, 3-ACD si una de tip A1. Echipajele ambulantelor brailene asigura cetatenii de faptul ca isi vor desfasura activitatea urmatoare cu aceeasi daruire si profesionalism la urgentele majore ce vor aparea, in cel mai scurt timp posibil si cu toate mijloacele adecvate aflate in dotarea ambulantelor.

Comentarii

comentariu

About the Author

-