Published On: vin, Feb 15th, 2013

Raspunsul lui Blaga: “PDL a salvat democratia si pe presedinte”

Share This
Tags

Presedintele PDL, Vasile Blaga a declarat in cadrul unei conferinte de presa faptul ca acuzatiile care i-au fost aduse de presedintele Traian Basescu, chiar daca i-au fost adresate, in final au fost incasate de Partidul Democrat Liberal.

Mai mult, Blaga il acuza pe seful statului de o slabiciune in ceea ce-l priveste atat pe primul ministru Victor Ponta cat si pe Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei.

“PDL de acum este PDL din vara, cel care a aparat statul de drept si pe domnul presedinte Traian Basescu”, a declarat Blaga.

Presedintele PDL a tinut sa reaminteasca faptul ca la mitingurile din vara lui 2012, pentru referendum, pe scena nu a urcat niciodata Elena Udrea, avand mereu diferite scuze.

“Vad ca dintr-o data domnul Basescu si-a reevaluat pozitia fata de Ponta si Dagnea, se pricepe foarte bine la reevaluari, asa cum l-a reevaluat si pe Oprea”, a adaugat Vasile Blaga.

Declaratiile presedintelui PDL vin ca raspuns la acuzatiile lui Traian Basescu care a afirmat joi seara ca PDL seamana acum, in interior, cu FSN.

Comentarii

comentariu

About the Author

-